Uw constructies: goed en veilig!

 

Diensten

Wat doen wij bij Dwz? Wij geven constructief advies zodat u op een veilige manier kunt bouwen en een vergunning kunt aanvragen. Wij willen dit in eerste instantie ALLEEN BUITEN BREDA, vanwege mijn huidige werkgever. Een constructieve berekening hoeft niet veel te kosten, maar het mag nooit ten koste gaan van de veiligheid. 


Wilt u een dakkapel gaan plaatsen? Een uitbouw? Aanbouw? Of misschien wel een complete nieuwbouw woning? Dat kan allemaal. Wat een project kost, zal afhangen van de werkzaamheden die er gedaan moeten worden. Een groot gedeelte kunt u zelf of door een architect laten doen. Voor vrijwel alle projecten is het handig om zelf al een tekening te hebben van de huidige situatie en de nieuwe. Vaak moet je deze onderdelen in het Gemeentelijk Archief opvragen. Het scheelt al behoorlijk wat werk als dit natuurlijk (door u) reeds gedaan is. Zijn er geen stukken beschikbaar, dan zit er vaak niets anders op dan op locatie te onderzoeken hoe de constructie opgebouwd is. Natuurlijk nemen wij met u door welke werkzaamheden er gedaan moeten worden en wat de uiteindelijke prijs zal worden. Wij maken graag voor u een offerte op en komen graag op locatie kijken naar de huidige staat.


Indien men de voorkeur heeft om achteraf de werkelijke uren te betalen, kan dit uiteraard ook. U kunt bij ons gewoon betalen met VISA, V-Pay, Mastercard, Maestro (PIN), American Express of draadloos via Android- of Apple-Pay. Voldoende mogelijkheden zodat u op een veilige manier kunt betalen en facturen niet op de stapel blijven liggen. 

 

Kosten

De grote vraag is altijd, wat een aanbouw, doorbraak of dakkapel nu eigenlijk kost. Dit is afhankelijk van de aangeleverde informatie en van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Om een richting te geven over de bedragen die wij rekenen, hebben wij hieronder een klein overzicht weergegeven. Houdt er wel rekening mee dat deze prijzen slechts ervaringsgetallen zijn en dit zeer projectafhankelijk is.


 

Type constructie

 

 

Vanaf

 

Doorbraak

 €              200,00

Aanbouw

 €               275,00

Dakopbouw

 €               Op aanvraag

Dakkapel

 €               200

Overkapping   / Terras

 €               175

Woning

 €               Op aanvraag

Werkbezoek  zonder opdracht

 €               112,50

Werkbezoek met spoed

 €               225,00 
 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Opbellen
E-mail